Managementul calitatii si siguranta alimentelor

MANAGEMENTUL CALITATII SI SIGURANTA ALIMENTELOR

Compania Ave Impex îşi desfăşoară întreaga activitate având în centrul atenţiei grija pentru sănătatea şi satisfacţia consumatorilor. De la fermele de reproducere şi până la abator, întregul sistem de producţie al Ave Impex respectă cu stricteţe toate standardele de calitate şi reglementările UE în vigoare privind igiena şi siguranţa alimentelor.

În anul 2003, Ave Impex a implementat si certificat  Sistemul de Management al Calităţii ISO 9001 şi Sistemul de Management al Securităţii Produselor Alimentare – HACCP.

Ca urmare, în acelaşi an, Ave Impex a obţinut Premiul Internaţional de Calitate “ERA” la categoria “AUR” pentru calitatea produselor şi a managementului companiei, în cadrul celei de-a 5-a Convenţii Internaţionale de Calitate de la Geneva.

În anul 2006 am obţinut Diploma pentru cea mai bună societate din Europa în sectorul de crestere şi procesare al cărnii de pasăre, premiu oferit de Europe Business Assembly din Londra, precum şi Diploma de Laureat al Premiului Internaţional “Best Manager of the Year” acordată managerului general Dr. Bodea Gheorghe.

Din anul 2007 avem implementat si certificat Sistemul de Management al Sigurantei Alimentului în conformitate cu ISO 22000.

Începând cu 2011 suntem certificaţi International Food Standard (IFS) de către TÜV Nord Romania.